Time Expert Lift Perfect Volume Facial Cream


50ml - cod 610010

Preţ: 149 lei

Cremă facială, ce combate pierderea volumului facial şi redefineşte trăsăturile radiante şi volumul de care are nevoie tenul. Pentru un rezultat excepţional, folosiţi mai întâi Instant Lift Firming Concentrate.

Timexpert Lift se bazează pe formulele revoluţionare care combină două acţiuni complementare pentru a avea o soluţie inovatoare şi eficientă pentru cele mai vizibile semne ale îmbătrânirii: pierderea volumului facial şi a fermităţii.
-Kombucha, cunoscut şi ca "ciuperca vieții lungi", a fost utilizată mult în culturile rusă şi orientală, printre altele datorită proprietăţilor sale benefice pentru sănătate.
Un extract se obţine din Kombucha care, datorită proprietăţilor sale de "lipo-umplere", poate umple volumele unde faţa are nevoie . Mai mult, are acţiune de protecţie asupra fibrelor de colagen şi stimulează producția lor naturală. Astfel, îmbunătăţește structura și suplețea pielii.
Testele in vitro au demonstrat că acest ingredient sporeşte cantitatea de adipocite în piele şi restaurează volumul în zonele unde lipseşte.
-Datorită unui complex inovator extras din Susan, ridurile sunt umplute și pielea hidratată în profunzime se netezeşte în câteva minute. În acelaşi timp, acest ingredient puternic derivat din Susan are un efect imediat de întindere. Linia facială pare reînnoită, vizibil fermă şi redefinită.

0 comentarii: