Time Expert Instant Lift Firming Concentrate


Preţ: 181 lei

50ml - cod 610003

Concentrat instant pentru lifting şi fermitate

Un concentrat cu efect imediat, datorat formulei sale concentrate. Deasemenea este o bază ideală pentru machiaj. Se aplică după folosirea cremei şi a emulsiei din aceeaşi gamă.

Ingrediente:

Timexpert Lift se bazează pe formulele revoluţionare care combină două acţiuni complementare pentru a avea o soluţie inovatoare și eficientă pentru cele mai vizibile semne ale îmbătrânirii: pierderea volumului facial și a fermităţii.
- Kombucha, cunoscut și ca „ciuperca vieţii lungi", a fost utilizată mult în culturile rusă și orientală, printre altele datorită proprietăţilor sale benefice pentru sănătate.
Un extract se obține din Kombucha care, datorită proprietăţilor sale de "lipo-umplere", poate umple volumele unde fața are nevoie. Mai mult, are acțiune de protecţie asupra fibrelor de colagen și stimulează producţia lor naturală. Astfel, îmbunătăţeşte structura și supleţea pielii.
Testele in vitro au demonstrat că acest ingredient sporeşte cantitatea de adipocite în piele și restaurează volumul în zonele unde lipsește.
- Datorită unui complex inovator extras din Susan, ridurile sunt umplute şi pielea hidratată în profunzime se netezește în câteva minute. În același timp, acest ingredient puternic derivat din Susan are un efect imediat de întindere. Linia facială pare reînnoită, vizibil fermă şi redefinită.
Testele in vitro au demonstrat că uşurarea cutanată se transformă instantaneu datorită extrasului dinamic și inovator de Susan.

0 comentarii: